jaka myjka?
jaka myjka?
To całkiem spora suma, za mniej można kupić coś również porządnego. Nie wolałbyś więc czegoś tańszego?
a przychodzi do serwisu i drogich napraw ewentualnie non stop sie psuje co dla firmy jest nie korzystne to chetnie sie wyleczycie z karchera
Mój przyjaciel pracuje w karcher polska robi prezentacje ich urządzeń i jak sam mówi że to shit to ja dziękuje za karchera tym bardziej że nikt profesjonalnie zajmujący się w tej branży nie kupi karchera chyba że na poczatku bo tylko ta firme zna
a przychodzi do serwisu i drogich napraw ewentualnie non stop sie psuje co dla firmy jest nie korzystne to chetnie sie wyleczycie z karchera
Yhmm, czyli oceniasz jakiś produkt tylko na podstawie tego, co powiedział Twój przyjaciel? Może najpierw sam przetestuj konkretne urządzenie, bo chyba korzystaliśmy z 2 różnych firm...
A jak mam ocenić produkt jak człowiek który je sprzedaje sam mówi że to g... A ja osobiście na tym komercyjnej marce przejechałem się już dawno.. I omijam szerokim łukiem jak masz inne zdanie to ok masz do tego prawo, ale z nazwaniem ich produktów za przemysłowe i porządne jest naciągnięte. Wystarczy pojechać na targi czystości a zobaczysz różnice cos jak maszynka do włosów philips niby każdy zna itp a jednak u fryzjera nie znajdziesz takiej profesjonalnej maszynki;D ja mówie o swoich odczuciach i odczuciach znajomych którzy od lat prowadzą firmy z tej branży każdy zaczynał od karchera i szybko kończył wybór należy do Państwa jak ktoś woli tandete to kupuje tandete profesjonaliści używaja przemysłowych urządzeń na lata
No to nie wiem, najwidoczniej każdy ma inne odczucia. 
Zgadza sie kazdy ma prawo do swojego zdania. Ale warto dać szanse również producentom ktorzy tak hucznie się nie reklamują
No tak.