Wycena biuro+hala produkcyjna
Wycena biuro+hala produkcyjna
Witam,jestem tu nowy mam do wycenienia sprzątanie zakładu produkcyjnego wraz z biurami.Powierzchnia zakładu to 3800m2,jest tam ogólnie 8 łazienek,stołówka,szatnia,hala produkcyjna posadzka przemysłowa do pozamiatania i umycia maszyna wzorująca.Do tego w zimie odśnieżenie chodnika i posypanie solą.Cala chemia,ręczniki,mydła,worki na śmieci po mojej stronie.Sprzatanie od poniedziałku do piątku.Na ile można to wycenić?ile osób to jest w stanie ogarnąć?
(11-19-2019, 04:16 PM)Sauber Witam,jestem tu nowy mam do wycenienia sprzątanie zakładu produkcyjnego wraz z biurami.Powierzchnia zakładu to 3800m2,jest tam ogólnie 8 łazienek,stołówka,szatnia,hala produkcyjna posadzka przemysłowa do pozamiatania i umycia maszyna wzorująca.Do tego w zimie odśnieżenie chodnika i posypanie solą.Cala chemia,ręczniki,mydła,worki na śmieci po mojej stronie.Sprzatanie od poniedziałku do piątku.Na ile można to wycenić?ile osób to jest w stanie ogarnąć?
(11-19-2019, 04:16 PM)Sauber Witam,jestem tu nowy mam do wycenienia sprzątanie zakładu produkcyjnego wraz z biurami.Powierzchnia zakładu to 3800m2,jest tam ogólnie 8 łazienek,stołówka,szatnia,hala produkcyjna posadzka przemysłowa do pozamiatania i umycia maszyna wzorująca.Do tego w zimie odśnieżenie chodnika i posypanie solą.Cala chemia,ręczniki,mydła,worki na śmieci po mojej stronie.Sprzatanie od poniedziałku do piątku.Na ile można to wycenić?ile osób to jest w stanie ogarnąć?