Forum Profesjonalnego Sprzątania Jak doczyścić? Jak profesjonalnie posprzątać? Pranie wykładzin, dywanów i tapicerek Sharon Brush warto czy nie?

Sharon Brush warto czy nie?

Sharon Brush warto czy nie?

• 0 głosów - średnia: 0
kielbu

Junior Member

1
02-17-2020, 09:05 AM #1
Witam otwieram firmę sprzątająca połączoną z autodetailingiem.

Potrzebuję czegoś do prania wykładzin, mokietów, dywanów u klientów.
Czy miał ktoś styczność z Sharon Brush Automat Ekstrakcyjno Szorujący?
Opłaca się czy lepiej jakieś inne rozwiązanie będzie lepsze? Szorowaczka + zwykły odkurzacz piorący? 
Nie mogę nigdzie znaleźć opinii na temat tego urządzenia prócz filmiku z santoemmy a kosztuje nie mało ok. 8tyś zł na plus na pewno rozmiar i waga ( jeśli chodzi o pracę u klienta), czyszczenie powierzchni twardych jedynie zmieniając nacisk szczotki no i możliwość używania go jako zwykłego odkurzacza piorącego, choć i tak kupuję puzzi 10
Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-17-2020, 09:11 AM przez kielbu.
kielbu
02-17-2020, 09:05 AM #1

Witam otwieram firmę sprzątająca połączoną z autodetailingiem.

Opłaca się czy lepiej jakieś inne rozwiązanie będzie lepsze? Szorowaczka + zwykły odkurzacz piorący? 
Nie mogę nigdzie znaleźć opinii na temat tego urządzenia prócz filmiku z santoemmy a kosztuje nie mało ok. 8tyś zł na plus na pewno rozmiar i waga ( jeśli chodzi o pracę u klienta), czyszczenie powierzchni twardych jedynie zmieniając nacisk szczotki no i możliwość używania go jako zwykłego odkurzacza piorącego, choć i tak kupuję puzzi 10

CB24

Wieczny uczeń

5
02-18-2020, 11:15 AM #2
(02-17-2020, 09:05 AM)kielbu Witam otwieram firmę sprzątająca połączoną z autodetailingiem.

Jeśli pomoże opinia to z Santoemmy używamy Elite Silence ze szczotką i grzałką, sprawdza się.
CB24
02-18-2020, 11:15 AM #2

(02-17-2020, 09:05 AM)kielbu Witam otwieram firmę sprzątająca połączoną z autodetailingiem.

Jeśli pomoże opinia to z Santoemmy używamy Elite Silence ze szczotką i grzałką, sprawdza się.

touretts

Junior Member

3
02-12-2021, 08:31 PM #3
Jedna z ciekawszych firm i biznesów w Polsce
touretts
02-12-2021, 08:31 PM #3

Jedna z ciekawszych firm i biznesów w Polsce

03-02-2021, 12:08 PM #4
Kiedyś miałem możliwość krótkiej pracy z tym sprzętem. Ogólnie sprawdzał się bardzo dobrze. Minusem jest cena. W tej cenie można było by znaleźć albo coś innego albo 2 różne sprzęty.
wypozyczalniaodkurzaczy_pl
03-02-2021, 12:08 PM #4

Kiedyś miałem możliwość krótkiej pracy z tym sprzętem. Ogólnie sprawdzał się bardzo dobrze. Minusem jest cena. W tej cenie można było by znaleźć albo coś innego albo 2 różne sprzęty.

• 0 głosów - średnia: 0
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości