Maszyny sprzątające
Maszyny sprzątające
Ja bym wybrał maszyny czyszczące z Numatica, używałem już kilku z tej firmy i zawsze działały jak należy. Jeśli chodzi o odkurzacze to możesz sobie posprawdzać różne oferty, poczytaj sobie specyfikacje. Ja używałem odkurzacza HENRY, ale on ma zastosowanie tylko przy suchych zanieczyszczeniach. Musisz kupić takie maszyny czyszczące, które będą odpowiadać Twoim wymaganiom
Osobiście stawiam zawsze na odkurzacze bezworkowe; jeden warunek: odpowiedni trening personelu by regularnie trzepać filtry; tak używane odkurzacze potrafią ciężko pracować bez usterki po kilka lat

Bezworkowe? Worek zawsze stanowi dodatkową warstwę filtrującą dzięki czemu otrzymujesz czystsze powietrze wprowadzone z powrotem do pomieszczenia oraz zwiększasz żywotność turbiny ssącej oraz jej kulturę pracy (głośność).
A poza tym jeśli nie używasz worków w odkurzaczu to tak jakbyś nie stosował worków jednorazowych w kubłach na śmieci. Weź zbiornik i wysyp z niego śmieci albo wytrzep filtr. Potrzebna maska, okulary ochronne i ubranie robocze do tych czynności
A może warto byłoby postawić na profesjonalne htpps://moppy.pl niżeli kupować jakieś specjalistyczne sprzęty, które i tak nie wiadomo czy zdadzą egzamin. Druga strona medalu, że dobry sprzęt sprzątający swoje kosztuje i na pewno nie wykona tyle prac co ekipa sprzątająca. Dlatego warto to jeszcze sobie przemyśleć.
(04-08-2020, 04:30 PM)bystraa A może warto byłoby postawić na profesjonalne htpps://moppy.pl niżeli kupować jakieś specjalistyczne sprzęty, które i tak nie wiadomo czy zdadzą egzamin. Druga strona medalu, że dobry sprzęt sprzątający swoje kosztuje i na pewno nie wykona tyle prac co ekipa sprzątająca. Dlatego warto to jeszcze sobie przemyśleć.
(04-08-2020, 04:30 PM)bystraa A może warto byłoby postawić na profesjonalne htpps://moppy.pl niżeli kupować jakieś specjalistyczne sprzęty, które i tak nie wiadomo czy zdadzą egzamin. Druga strona medalu, że dobry sprzęt sprzątający swoje kosztuje i na pewno nie wykona tyle prac co ekipa sprzątająca. Dlatego warto to jeszcze sobie przemyśleć.