Forum Profesjonalnego Sprzątania Jak doczyścić? Jak profesjonalnie posprzątać? Potrzebujesz porady? Opisz swój problem. Czyszczenie i impregnacja posadzki PCV

Czyszczenie i impregnacja posadzki PCV

Czyszczenie i impregnacja posadzki PCV

• 0 głosów - średnia: 0
Mateusz11

Junior Member

2
08-23-2018, 08:05 PM #1
Chciał bym dowiedzieć się czego używać do czyszczenia jak to robić i czego używać do impregnacji  Chodzi o sprzęt i chemię . Smile taki sprzęt za w miarę rozsądne pieniądze chodzi o te Wykładziny z tworzywa co są w szkołach szpitalach. Itp Smile
Mateusz11
08-23-2018, 08:05 PM #1

Chciał bym dowiedzieć się czego używać do czyszczenia jak to robić i czego używać do impregnacji  Chodzi o sprzęt i chemię . Smile taki sprzęt za w miarę rozsądne pieniądze chodzi o te Wykładziny z tworzywa co są w szkołach szpitalach. Itp Smile

Czystachata

Junior Member

1
08-29-2018, 05:08 AM #2
Ja tez jestem ciekawa czym doczyścić takie podłogi,moja firma sprząta przychodnie i czarne ślady po krzesłach są nie do do mycia. Czekam za temu na podpowiedź czym do dosyć! ??
Czystachata
08-29-2018, 05:08 AM #2

Ja tez jestem ciekawa czym doczyścić takie podłogi,moja firma sprząta przychodnie i czarne ślady po krzesłach są nie do do mycia. Czekam za temu na podpowiedź czym do dosyć! ??

Haerson

Member

129
08-30-2018, 01:08 PM #3
tutaj jest wszystko opisane:
doczyszczanie podłóg - https://www.haerson.pl/doczyszczanie-usu...acych.html
nakładanie powłok - https://www.haerson.pl/polimeryzacja-nak...acych.html
renowacja powłok zabezpieczających- https://www.haerson.pl/renowacja-i-poler...acych.html
sauberlabtechnolog

Junior Member

5
06-05-2020, 04:56 AM #4
Doczyszczanie i zabezpieczanie posadzek szkolenie dla firm i dystrybutorów.
Szkolimy firmy sprzątające i dystrybutorów u Państwa na obiektach.
Macie problem z doczyszczeniem a może chcecie rozwinąć swoją firmę.
Zapraszam do kontaktu. Szkolenia pokazy dla klientów firmy całkowicie za darmo.
tel. 885 522 033
sauberlabtechnolog
06-05-2020, 04:56 AM #4

Doczyszczanie i zabezpieczanie posadzek szkolenie dla firm i dystrybutorów.
Szkolimy firmy sprzątające i dystrybutorów u Państwa na obiektach.
Macie problem z doczyszczeniem a może chcecie rozwinąć swoją firmę.
Zapraszam do kontaktu. Szkolenia pokazy dla klientów firmy całkowicie za darmo.
tel. 885 522 033

Pestaros

Member

60
09-29-2022, 11:39 AM #5
Najszybciej i najprościej będzie przy pomocy szorowarki. A co do śladów po krzesłach, to firma Karcher posiada w linii PRO koncentrat, przeznaczony do usuwania właśnie takich śladów. Także polecam zapoznać się z ich ofertą.
Pestaros
09-29-2022, 11:39 AM #5

Najszybciej i najprościej będzie przy pomocy szorowarki. A co do śladów po krzesłach, to firma Karcher posiada w linii PRO koncentrat, przeznaczony do usuwania właśnie takich śladów. Także polecam zapoznać się z ich ofertą.

Clinus

Junior Member

32
10-14-2022, 09:18 AM #6
Szorowarka, nawet taka najprostsza z firmy Lavor sobie poradzi doskonale z bieżącym czyszczeniem.
Clinus
10-14-2022, 09:18 AM #6

Szorowarka, nawet taka najprostsza z firmy Lavor sobie poradzi doskonale z bieżącym czyszczeniem.

• 0 głosów - średnia: 0
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości