Środki czystości,co polecacie?
Środki czystości,co polecacie?
Witam.mam zamiar otworzyć małą firmę sprzatajacą.bede się skupiał na mieszkaniach prywatnych .mam zamiar uzbroić się w chemię firmy tenzi, czy według Was będzie to dobry wybór?dodatkową usługa będzie pranie tapicerki .posiadam karchera 10/1 czy enz all +formuła 90,odplamiacz karchera i proszek karchera wystarczy aby zwalczyć większość zabrudzeń?miłe widziane różne wskazówki od doświadczonych .z góry dziękuję
Producentów "profesjonalnych środków czystości" jest w Europie ponad 700; z tego na polskim rynku obecnych przynajmniej kilkudziesięciu; nie pytaj o konkretne marki i produkty - jeśli nie jesteś w temacie to nawiąż współpracę z dystrybutorem który zna się na rzeczy i z jego wiedzy korzystaj, poza tym w internecie jest sporo przydatnych informacji (zwłaszcza na niepolskich stronach)
większość producentów chemii robi bardzo podobne produkty i to w oparciu o surowce bazowe z jednego źródła
ze swojej strony mogę polecić środki czystości z hurtowni internetowych - zawsze tańsze produkty a jakość ta sama
Hej, co polecacie do mycia matowych płytek z gresu? Smugi są wszędzie pomimo ze często zmieniamy wodę, próbowałam różną chemię. Ktoś mi polecił SaneChem brila floor trochę lepiej ale smugi są… poproszę o pomoc
Na rynku jest całe mnóstwo profesjonalnych środków chemicznych przeznaczonych do sprzątania. Nasza firma nablysk.com od dawna korzysta wyłącznie z preparatów Clinex. Są niesamowicie skuteczne i wydajne. Cena również jest bardzo konkurencyjna.
Zaczęliśmy kupować Javel Plus i jesteśmy bardzo zadowoleni.
Obadajcie www.facebook.com/SmartJavel/?ref=pages_you_manage