Forum Profesjonalnego Sprzątania Jak doczyścić? Jak profesjonalnie posprzątać? Potrzebujesz porady? Opisz swój problem. zakładanie firmy sprzątającej

zakładanie firmy sprzątającej

zakładanie firmy sprzątającej

• 0 głosów - średnia: 0
Strony (2): Wstecz 1 2
czarecki

Junior Member

1
06-21-2018, 06:38 AM #11
Bardzo istotna jest również analiza rynkowa i przyglądanie się konkurencyjnym firmom, które są dłużej na rynku, jak np. [SPAM]. Ta firma trzyma się prawie dwadzieścia lat, więc na pewno wyniesiesz jakieś przydatne informacje.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-21-2018, 12:33 PM przez admin.
czarecki
06-21-2018, 06:38 AM #11

Bardzo istotna jest również analiza rynkowa i przyglądanie się konkurencyjnym firmom, które są dłużej na rynku, jak np. [SPAM]. Ta firma trzyma się prawie dwadzieścia lat, więc na pewno wyniesiesz jakieś przydatne informacje.

alan13

Junior Member

10
07-25-2018, 11:46 AM #12
(11-07-2017, 08:34 AM)Wolf Szkolenia to oczywiście podstawa. One zawsze wychodzą na plus i dają korzyści na przyszłość.

Ja polecam dobry biznes plan i oczywiście analizę rynkową. Zobacz co Ci jest potrzebne i jakie koszty na sam początek są potrzebne. Wiem że na Podkarpaciu działa Podkarpacki Fundusz Rozwoju i może udzielać kredytów czy pożyczek, ale musisz się sam dowiedzieć szczegółów.
alan13
07-25-2018, 11:46 AM #12

(11-07-2017, 08:34 AM)Wolf Szkolenia to oczywiście podstawa. One zawsze wychodzą na plus i dają korzyści na przyszłość.

Ja polecam dobry biznes plan i oczywiście analizę rynkową. Zobacz co Ci jest potrzebne i jakie koszty na sam początek są potrzebne. Wiem że na Podkarpaciu działa Podkarpacki Fundusz Rozwoju i może udzielać kredytów czy pożyczek, ale musisz się sam dowiedzieć szczegółów.

Wolf

Member

114
08-13-2018, 08:55 AM #13
To tylko początek, potem wszystko wychodzi w praniu, że tak powiem.
Wolf
08-13-2018, 08:55 AM #13

To tylko początek, potem wszystko wychodzi w praniu, że tak powiem.

Haerson

Member

129
04-24-2019, 10:11 PM #14
biznes plany i rozeznanie rynkowe to nasza specjalnośćSmile
niesamowite, jak bardzo zmieniły się realia w ciągu kilku ostatnich lat, dziś o wiele łatwiej jest uruchomić i rozwinąć firmę sprzątającą niż kilka lat temu,
jeśli chodzi o biznes plan dla firmy sprzątającej to polecam ten artykuł https://euro-mop.pl/biznesplan-firma-sprzatajaca
Haerson
04-24-2019, 10:11 PM #14

biznes plany i rozeznanie rynkowe to nasza specjalnośćSmile
niesamowite, jak bardzo zmieniły się realia w ciągu kilku ostatnich lat, dziś o wiele łatwiej jest uruchomić i rozwinąć firmę sprzątającą niż kilka lat temu,
jeśli chodzi o biznes plan dla firmy sprzątającej to polecam ten artykuł https://euro-mop.pl/biznesplan-firma-sprzatajaca

Kasia

Junior Member

2
03-29-2021, 07:50 AM #15
Witam Nowicjuszy

Zakładając firmę sprzątającą pomyślcie też o odswiezaczach powietrza. Nie mam na myśli takich, które można kupic w popularnych sklepach ale profesjonalne odświeżacze i neutralizatoy.
Nie ujrywajmy ale zapach to ta przysłowia wisienka na torcie.
Jesli pięknie pachnie to klient pamięta o Was dłużej
Kasia
03-29-2021, 07:50 AM #15

Witam Nowicjuszy

Zakładając firmę sprzątającą pomyślcie też o odswiezaczach powietrza. Nie mam na myśli takich, które można kupic w popularnych sklepach ale profesjonalne odświeżacze i neutralizatoy.
Nie ujrywajmy ale zapach to ta przysłowia wisienka na torcie.
Jesli pięknie pachnie to klient pamięta o Was dłużej

Strony (2): Wstecz 1 2

• 0 głosów - średnia: 0
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości