Forum Profesjonalnego Sprzątania Jak doczyścić? Jak profesjonalnie posprzątać? Potrzebujesz porady? Opisz swój problem. Szacunek klienta

Szacunek klienta

Szacunek klienta

• 0 głosów - średnia: 0
Gogo

Junior Member

1
11-29-2019, 04:55 PM #1
Jak wymusic na kliencie szacunek do tej pracy?irytuje mnie fakt,ze wiekszosc klientow angazujac firme do obslugi swojego obiektu traktuje osoby sprzatajace jak WLASNYCH PRACOWNIKOW,wymyslajac kolejne cuda itd. Zupelnie nie dociera do nich fakt,ze jestem firma a nie ,,chlopcem ,,na ich rozkazy. Jak walczycie z takimi zadufancami?
Gogo
11-29-2019, 04:55 PM #1

Jak wymusic na kliencie szacunek do tej pracy?irytuje mnie fakt,ze wiekszosc klientow angazujac firme do obslugi swojego obiektu traktuje osoby sprzatajace jak WLASNYCH PRACOWNIKOW,wymyslajac kolejne cuda itd. Zupelnie nie dociera do nich fakt,ze jestem firma a nie ,,chlopcem ,,na ich rozkazy. Jak walczycie z takimi zadufancami?

Wolf

Member

114
12-13-2019, 09:15 AM #2
Z takimi osobami niestety trudno jest walczyć, bo to w zasadzie walka z wiatrakami. Trudno zmienić mentalność takich ludzi. Sad
Wolf
12-13-2019, 09:15 AM #2

Z takimi osobami niestety trudno jest walczyć, bo to w zasadzie walka z wiatrakami. Trudno zmienić mentalność takich ludzi. Sad

• 0 głosów - średnia: 0
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości